Vi er i full gang med HJul 2016

Nå har vi kommet til dag 8 av årets HJulekalender. Vi har fått i oss en masse med hjulegodter, hjulebrus, gløgg osv. Hjulecacheutleggerne har virkelig stilt opp og gjort en enorm innsats! Det har også alle hjulecachefinnerne!

Det har blitt mye action, og utrolig nok har alle fortsatt tenner og lemmer i tilsvarende lik behold som når vi startet 😉 Noen har latt seg lure enkelte ganger, og mange har latt seg lure flere ganger. Men gøy har vi hatt det! Og gøy skal vi ha mer av! 😀

Hvordan få viktig informasjon

Ikke alle våre medlemmer er aktive på Facebook, derfor har vi benyttet cachetur.no til å arrangere fellesturer til cachene. Cachetur.no ble faktisk utviklet til Geocaching Haugalandet nettopp for dette formålet, GCH sin adventskalender. Vi oppfordrer alle til å melde seg på de dagene de kan. Når man er påmeldt turene, så får man e-postvarsel dersom CO f.eks. har en viktig annonsering (parkering, adkomst etc).

Alle turene finner du her.

Konkurransen

Resultatlisten for konkurransen viser en stor deltagelse, og hittil er det faktisk så mange som 8 personer som har møtt opp hver eneste dag! Det er imponerende!

Siden thomfre fungerer som dommer, har han erklært selv at han ikke kan «vinne» poengkonkurransen. Men poengkonkurransen er uansett bare for gøy (og skryterettigheter).

Alle som deltar får ett lodd per funn/utlegg i kalenderen. Vi sikter mot å gjennomføre et event (åpent for alle) på en søndag i januar. Vi kommer tilbake med mer info om dette.

Bilder og film

Det er veldig gøy å se bilder og film på Facebook, så fortsett gjerne å dele! Vi satser også på å kjøre litt bilder og film på premieutdelingseventet.

Kos dere, ha det gøy!

Til slutt vil vi oppfordre alle til å kose seg, ha det gøy og la denne fantastiske aktiviteten være en gøyal motpol til bekymringer, julestress og andre mugglerproblemer.

Posted in Geocaching Haugalandet and tagged , .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.