Referat fra ekstraordinært styremøte 31.05.17 og styremøte 08.06.17

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT STYREMØTE 31.05.17 og fra STYREMØTE 08.06.17

Tilstede: Olienh, Engel C , Tormh og Bygnesen

Konstituert leder Bygnesen la 31. mai 2017 på vegne av styret ut følgende melding på facebooksiden, Geocaching Haugalandet:

«Styret i GCH har ikveld i ekstraordinært styremøte behandlet og innvilget Thomas Fredriksen (Thomfre) sin søknad om fratredelse som leder. Konstituert leder fremover blir nestleder Marita Bygnes (Bygnesen). Styret for øvrig forblir uendret. Vi kommer tilbake med mer informasjon til våre medlemmer når vi har det tekniske som mail og nettside på plass».

Da Thomfre på eget initiativ søkte om å fratre sitt verv som leder for Geocaching Haugalandet samlet vi andre i styret oss umiddelbart til ekstraordinært styremøte for å behandle søknaden. Det ble enstemmig vedtatt å la Thomfre få sitt ønske oppfylt da vi respekterer hans argumenter for å gå av som leder.

Vi ser positivt på veien videre. Samtlige styremedlemmer er motivert for å bidra positivt for geocaching miljøet på Haugalandet i tiden fremover og har idag 8. juni avholdt nytt styremøte for å planlegge sensommer/høst aktiviteter.

Vi kommer allerede til å ha nytt «Spørretime» event denne mnd. Det blir event på den internasjonale geocachedagen i august og CITO event første dag i CITO uken. Ellers vurderes GIFF event i november, dette klareres på neste styremøte til høsten. Vi har allerede bestemt at vi arrangerer julekalender 2017. Detaljer her bestemmes også på neste styremøte og vi oppfordrer våre medlemmer til å komme med innspill til denne kalenderen.

Det vil ikke bli lagt ut informasjon/oppdatering/referater på GCH.no med det første. Vi er i tenkeboksen og vurderer andre løsninger enn denne siden fremover og har satt den litt på vent. Info vil bli sendt medlemmene via e-mail. Vi oppfordrer også medlemmer om å ta kontakt med en av oss i styret eller sende en e-mail til styret@gch.no om dere lurer på noe/har spørsmål eller innspill.

Vi håper på godt samarbeid og engasjement videre 🙂

 

Med hilsen styret i GCH

Olienh

Engel C

Tormh

Bygnesen

Posted in 2017-2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.